Ako si vytvoriť QR menu v reštaurácii na klik: Kompletný návod 📱

Ako si vytvoriť QR menu v reštaurácii na klik: Kompletný návod 📱

🌟 Úvod

PikMenu je platforma, ktorá umožňuje reštauráciám vytvoriť digitálne menu s QR kódom. Táto služba prináša mnoho výhod, ako napríklad filtrovanie alergénovzvýšenie hodnoty objednávkyzrýchlenie otočky stolov a jednoduchú aktualizáciu položiek menu. Vďaka digitálnemu menu môžete ušetriť na tlačových nákladoch a zlepšiť zážitok zákazníka.

Na úvod si pozrime ako funguje takéto menu. Poďme rovno k veci. Skúste si naskenovať tento kód nižšie a presvedčiť sa samy.


📝 Krok 1: Registrácia a Demo 🆓

Prvým krokom je registrácia na webovej stránke PikMenu. Ponúkame aj 7-dňovú bezplatnú skúšobnú verziu. Takže, nemáte čo stratiť! Registráciu môžete spraviť na www.pikmenu.com po kliknutí na tlačidlo Registrovať.


🎯 Krok 2: Generovanie QR kódu 📲

Po prihlásení sa do systému nájdete v ľavom menu položku „Stiahnúť QR kód„, kde bude QR kód vašej prevádzky, ktorý si môžete ihneď stiahnúť, vyskúšať naskenovať alebo dokonca vytlačiť.

⚠️ Upozornenie: Poradie krokov 2 a 3 je zamenené, ale je jedno, v akom poradí ich vykonáte.

Po dokončení tvorby menu stiahnite QR kód. Tento kód môžete potom umiestniť na rôzne miesta, napríklad na stolystojany alebo jedálny lístok.

Príklad stiahnutia QR kódu:


🍔 Krok 3: Vytvorenie menu 📸

Po prihlásení do svojho účtu začnite s tvorbou vášho menu. Pridajte rôzne kategórie ako hlavné jedlánápojepredjedlá atď. a nahrajte k nim fotografie. V PikMenu si jednoducho vytvoríte menu (Hlavné menu, Nápojový lístok, Pochutiny atď.) a nahrajete fotky. Proces je rýchly, pohodlný a bezstarostný.


🌈 Ďalšie výhody digitálneho QR menu 🎉

  • Možnosť vytvorenia viacerých menu a kategórií
  • Možnosť pridania ingrediencií a alergénov
  • Neobmedzený počet položiek v menu
  • Možnosť pridania hlavného a profilového obrázka

📱 Ovládanie z mobilu 🌐

Jednou z veľkých výhod PikMenu je, že ho môžete ovládať priamo z vášho mobilného telefónu. Toto je obzvlášť užitočné pre prevádzkárov, ktorí potrebujú rýchlo aktualizovať menu alebo sledovať štatistiky na cestách.


💰 Cena 💵

Cena za službu je 0,83€ na deň (bez DPH) pri ročnej platbe.


Pre viac informácií môžete navštíviť PikMenu a PikMenu Blog. 🌐

Tento návod vám poskytne všetko, čo potrebujete na to, aby ste úspešne spustili digitálne menu s QR kódom vo vašej reštaurácii a vedeli ako si vytvoriť QR menu. 🍀