Jedálny lístok – Odporučte pikMenu známym

Jedálny lístok – Odporučte pikMenu známym

Keď prídete do reštaurácie, čo je prvá vec, ktorú si všimnete? Je to jedálny lístok. Ako jednoduchý, ale zároveň komplexný nástroj, jedálny lístok je srdcom každej reštaurácie. Ale čo keby som vám povedal, že existuje spôsob, ako tento zážitok povýšiť na novú úroveň? Riešenie sa volá pikMenu. Od z anglického pick – dvihnúť a Menu ako menu 🙂 . ..ale poslovenčili sme to na pikMenu.

Prečo pikMenu?

Jedálny lístok na dosah ruky

pikMenu nie je len obyčajný jedálny lístok. Je to platforma, ktorá vám umožní prežiť gastronomický zážitok ako nikdy predtým. Predstavte si, že máte možnosť vidieť fotky jednotlivých jedál priamo na lístku. Nemusíte rozmýšľať, čo znamená ten názov proscuttio cotto alebo či sa v jedle nachádza kreveta. Nemusíte sa pýtať čašníka ani Googliť. ..a čo ak ste na nejaké jedlo alergický? Tak si predsa zobrazíte všetky jedlá, ktoré váš alergén neobsahujú!

Anonymná spätná väzba pomocou jedálnho lístka?

Často sa vás obsluha pýta otázky typu: „Chutilo Vám?“, tak odvrknete „Áno“? ..ale keby sa opýtala „Čo by ste zlepšili?“, tak by ste jej napísali sloh? V našom pikMenu je anonymná spätná väzba. Takže ak odošlete správu, prevádzka ju dostane, ale nebude vedieť od koho 🙂

Udržateľnosť a ekológia

V dnešnej dobe je udržateľnosť kľúčová. pikMenu je digitálna platforma, ktorá minimalizuje potrebu tlačených jedálnych lístkov. Tým nielen šetríte prírodu, ale aj znižujete náklady reštaurácie a CO2. Nebojte sa, prevádzky úplne neprestanú tlačiť svoje lístky, ale ak si neželáte, tak práve ten Váš lepkavý chytiť nemusíte. To je ďalší dôvod, prečo by ste mali pikMenu odporučiť majiteľom reštaurácií.

Jedálny lístok je pikMenu a pikMenu je jedálny lístok

Keď nabudúce budete v reštaurácii a budete si prezerať menu, spomeňte si na pikMenu. A keď budete hovoriť s majiteľom/kou reštaurácie, neváhajte im odporučiť pikMenu. Prečo? Pretože pikMenu je nielen súčasnosť niektorých reštaurácií, kaviarní, barov a bistro, ale aj súčasnosť spôsobu, akým si vyberáme jedlo a jeme.

A čo na to hovorí majiteľka?

Referencia

Kde sa dozviete viac? Na blog.pikmenu.com alebo www.pikmenu.com alebo si prečítať článok TIP TOP jedálny lístok – Ako si ho vytvoriť a čo má obsahovať?

Tak neváhajte a odporučte pikMenu známym. Ďakujeme.

Pretože dobré jedlo si zaslúži byť zdieľané!👌