Nápojový a jedálny lístok cez QR hotový do 1min

Nápojový a jedálny lístok cez QR hotový do 1min

Nápojový a jedálny lístok cez QR: Súčasnosť reštauračného biznisu 🍽️📲

V dnešnej dobe, keď je technológia neoddeliteľnou súčasťou nášho života, prichádzajú inovatívne riešenia aj do reštauračného sektora. Jedným z takýchto riešení, ktoré si isto vyskúšajte je nápojový a jedálny lístok cez QR kód. V tomto článoku sa preto zameriame na výhody a praktické aspekty používania QR kódov v reštauráciách a pohostinských prevádzkach.

✅ Pozrite si ukážku. Kliknite na tento link alebo si oskenujte QR kód nižšie.

QR kód, ktorý po naskenovaní zobrazí ukážku digitálneho menu
Oskenujte QR kód

✅ Spravte si vlastný jedálny a nápojový lístok už teraz kliknutím na tento odkaz

Prečo by ste mali využiť QR kódy? 🤔

QR kódy sú rýchle, efektívne a veľmi prispôsobivé. Stačí jednoducho naskenovať QR kód smartfónom, a zákazník má okamžitý prístup k jedálnemu a nápojovému lístku. Tento proces eliminuje potrebu fyzických lístkov, čo je nielen ekologické, ale aj ekonomické.

VYSKÚŠAJTE PIKMENU NA 7 DNÍ ZADARMO A UROBTE SI VLASTNÝ QR KÓD NA KLIK

Využite výhody digitálneho lístka s QR 🛠️

  • Bezkontaktné a hygienické: V čase pandémie je hygiena na prvom mieste. QR kódy eliminujú potrebu dotýkať sa fyzických menu, ktoré prechádzajú z rúk do rúk.
  • Rýchla aktualizácia: Zmeny v menu vykonáte v reálnom čase, bez potreby tlače nových lístkov.
  • Interaktívne možnosti: Menu môže obsahovať obrázky, recenzie a dokonca aj videá jedál, čo zvyšuje záujem zákazníka.
  • Štatistiky a analýzy: Reštaurácie môžu sledovať, ktoré jedlá sú najpopulárnejšie, a prispôsobiť svoje menu podľa toho.
Vizuál náhladu prevádzky
Aj takto môže vyzerať vaša prevádzka

Ušetrite na jedálnom a nápojovom lístku cez QR💰

Používaním QR kódov výrazne znížite náklady na tlač. Predpokladajte, že tlač jedného lístka vás stojí 3 EUR. Ak v reštaurácii vyhotovíte 50 nových lístkov každé 3 mesiace na ročné náklady na tlač budete potrebovať 600 EUR. S QR kódmi tieto náklady eliminujete s ľahkosťou. Prečítajte si o tom viac v tomto článku.

Spustite digitálny lístok vo vašej prevádzke už teraz! 🚀

Spustite QR kódy jednoducho, ľahko, rýchlo, na klik. Využite bezplatnú registráciu a rôzne platformy, ktoré vám ponúknu tento servis ako je napríklad pikMenu. Výmenou fotiek si prispôsobíte dizajn a štýl, aby sa hodil k image vašej reštaurácie, kaviarne, bistra, či baru.

VYSKÚŠAJTE PIKMENU NA 7 DNÍ ZADARMO A UROBTE SI VLASTNÝ QR KÓD NA KLIK

Vyskúšajte nápojový a jedálny lístok cez QR už teraz! 🌈

Nápojový a jedálny lístok cez QR kód je nielen moderným trendom, ale aj efektívnym riešením pre reštaurácie a majiteľov ktorí chcú zvýšiť svoju efektivitu a znížiť náklady. Využite tento jednoduchý, ale silný nástroj, ktorý pridáva hodnotu pre zákazníka aj prevádzkovateľa za cenu menej ako jednej kávy denne.

Týmto spôsobom sa vám, QR kódy môžu neoddeliteľnou súčasťou moderného reštauračného biznisu, prinášajúc nové možnosti a výhody pre všetkých zúčastnených. 🎉

Zistite všetky výhody na www.pikMenu.com