Ušetrite s QR menu až 600 EUR na jedálnych a nápojových lístkoch

Ušetrite s QR menu až 600 EUR na jedálnych a nápojových lístkoch

V dnešnej dobe, keď je technológia neoddeliteľnou súčasťou nášho života, prichádza pikMenu s inovatívnym riešením pre reštaurácie a pohostinské prevádzky. Tento článok sa zameriava na to, ako ušetrite s QR menu – pikMenu zlepšiť zážitok zákazníka, zvýšiť efektivitu a znížiť náklady, konkrétne na tlač jedálneho lístka.

Časté problémy pri tlači jedálnych a nápojových lístkov

  • Vysoké náklady na tlač: Prevádzkari míňajú cenný čas a peniaze kvôli zmenám v jedlách alebo fyzickým poškodeniam menu.
  • Neefektívna komunikácia: Obsluha stratí aj 5min na zákazníka pri vysvetľovaní alergénov
  • Zmeny v menu: Aktualizácia menu môže byť komplikovaná a zdlhavá.

Riešením môže byť pikMenu

pikMenu ponúka digitálne menu, ktoré zákazníci môžu jednoducho otvoriť naskenovaním QR kódu svojím mobilným telefónom bez nutnosti inštalácie aplikácie. Kľúčové výhody sú:

  • Alergény: Menu dokáže zákazníkom zobraziť jedlá podľa bez vybraných alergénov.
  • Úspora nákladov: Žiadne alebo minimálne náklady na tlač.
  • Úspora času: Zmeny položky jedla alebo nápojov

REFERENCIA:

Finančné aspekty

  • Náklady: pikMenu stojí od 83 centov za deň bez DPH.

Ušetrite s QR menu. Pre malú prevádzku aj 600 EUR ročne?

Predpokladajme, že tlač jedného jedálneho lístka stojí 5 EUR. Predstavte si, že teda máte vytlačiť 30 lístkov, ktoré budete potrebovať tlačiť každé 3 mesiace. Vami vypočítané ročné náklady na tlač budú teda v hodnote 600 EUR. V prípade, že plne nahradeníte tlačené llístky pikMenu, vám pomôže tieto náklady eliminovať, čo vám umožní ušetriť až 600 EUR ročne. ..Každopádne odporúčame ponechať určitý počet aj tlačených menu pre zákazníkov nevyuživajúcich mobilné technológie 🙂

VYSKÚŠAŤ PIKMENU ZADARMO NA 7 DNÍ

Záver

pikMenu nie je len o technológii. Je o zlepšení vašej prevádzky a celkového zážitku zákazníka. S ním dokážete efektívnejšie fungovať v reštaurácií, kaviarni, bistre alebo inej prevádzke. Toto pre zákazníka jednoduché a zároveň softvérovo-komplexné riešenie, vám pomôže vyriešiť viaceré problémy, od hygieny až po nákladovú efektivitu za pár centov na deň.

Ak máte radi pohodu, pokoj, jednoduchosť, zlepšenia, moderznizovanie a skrátene inovácie, určite začnite používať toto digitálne riešenie na QR kód.

Zaujalo vás ako ušetriť s QR menu? Pozrite si nižšie ďalšie odkazy a presvedčte sa!

Týmto spôsobom môže pikMenu pomôcť reštauráciám a pohostinským prevádzkam nielen zlepšiť zážitok pre zákazníka, ale aj výrazne znížiť náklady spojené s tlačou jedálneho lístka.

pikmenu.com